screenshot 13 6 2023 21 36 37

'Patty Brard toont diva gedrag bij Harry Styles concert in Amsterdam' "Was niet blij met plek!"

Algemeenmei 13 2023, 19:22
Patty Brard krijgt nogal wat kritiek na berichten van bezoekers van het concert van Harry Styles in de JC Arena Amsterdam. Het zou gaan om de plek waar ze moest gaan zitten, daar zou ze niet blij mee zijn geweest.

Patty Brard bij Harry Styles

Het concert van Harry Styles was veel in het nieuws vanwege de drukte en de grote storing bij de NS waardoor bezoekers geen vervoer naar huis hadden. Nu is het dus Patty die in het nieuws is vanwege het concert. De spion van Yvonne die aanwezig was stond te praten met een beveiliger, iemand van het team van Patty Brard stormde boos op hem af.
De bron vertelt: ,,Een ‘assistent van Patty Brard’ (naar eigen zeggen) stond te stampvoeten dat Patty per se naar het concert wilde, maar niet in haar ‘normale vak’ kon. En haar huidige plaats beviel niet. Te ver van het podium. Ze MOEST een andere plek.”

Diva gedrag?

De beveiliger moest er niks van hebben: ,,Hij was echt zo droog. Hij zei: ‘Er zitten hier 50.000 gillende meisjes, heeft Patty geen ogen? Vol is vol.’ En hij deed zo die deur weer dicht”, aldus de bron.
Dit incident doet natuurlijk denken aan Jaimie Vaes en Estelle Cruijff bij Chris Brown. Ze zouden een VIP-behandeling krijgen maar dat werden gewoon normale plekken ,,Ze gingen op allemaal verkeerde plekken zitten om betere plekken te kunnen krijgen

Hieronder het hele verhaal en beelden

screenshot 13 6 2023 21 22 56
Via IG YT DenD