screenshot 30 8 2023 14 27 26 ver001

Yvonne onthult: "Meisjes (slachtoffers) Guido Weijers nog jonger dan bij Thijs Römer"

Algemeenjun 12 2023, 12:30
Yvonne Coldeweijer laat weten op haar Instagramkanaal dat ze nogal schokkende juice heeft liggen over Guido Weijers. Een keer in de zoveel tijd doet ze een vragenrondje op haar kanaal. Dit keer vroeg iemand of ze nog iets schokkends had liggen. Ze antwoordde dat de meisjes waar de comedian contact mee had zelfs nog jonger zijn dan die van Thijs Römer.

Guido Weijers minderjarige meisjes

Het was ook de juicequeen die voor het eerst naar buiten bracht dat Guido Weijers helemaal niet zo leuk is als veel mensen denken. Zo liet ze weten een groot onderzoek naar hem te doen. "Ik heb de afgelopen tijd veel contact gehad met meiden die me over een aantal ervaringen hebben verteld. Gezien de leeftijd van deze meiden destijds, maak ik me best wel zorgen." Volgens bronnen van Yvonne zou de comedian jonge dames meenemen op vakantie in ruil voor bepaalde dingen. Ze houdt de beschuldigingen zelf vrij vaag, maar noemt hem wel een "vuile hond".

Thijs Römer

Dat Yvonne zich nooit inhoudt als het gaat om minderjarige meisjes mag duidelijk zijn. Ook in de zaak Thijs Römer liet ze geen haar van hem over. Al is de reden dat we nog wachten op de details van haar Guide Weijers onderzoek, totdat hij zelf reageert. Ze wil namelijk wel altijd de kans geven om wederhoor te geven aan verhalen die ze slechts van een kant heeft gehoord.

Bekijk hier de video

Bron: Instagram