screenshot 22 5 2023 12 40 54

Peter Gillis breekt woedend interview af "Als je dit uitzend..." (Video)

Algemeenmrt 22 2023, 10:41
Peter Gillis gaf een interview over het nieuwe seizoen Massa is Kassa. Maar als verslaggever Jeroen Holtrop doorvraagt loopt het compleet uit de hand en wordt Peter woedend.
De vakantieparkenmiljonair wordt gevraagd naar het laatste nieuws over onder andere boetes voor zijn parken. Peter had duidelijk geen zin om daar dieper op in te gaan. Jeroen noemt de dwangsommen en confronteert Peter dat het zaakje zou stinken. Peter zegt o.a. "Ik heb toevallig twaalf parken, een ander één park. Hoge bomen vangen veel wind."
Jeroen vraagt wat er aan de hand is met de arbeidsmigranten. Peter zegt dat hij een conflict heeft met de gemeente dat de migranten bij hem slapen, wat niet mocht, maar ze mogen er wél werken. Als Jeroen vervolgens niet wil stoppen met doorvragen wordt Peter boos. "Je kan blijkbaar alles maken?" vraagt Jeroen.
Peter is het dan helemaal zat: "Stop eens even met filmen, hier doe ik niet meer aan mee! Als het alleen maar over negatieve dingen gaat doe ik er niet meer aan mee, joh! Stop ermee, nooit meer terugkomen! Ik heb er geen zin meer in, het is mij goed jongen. Klaar ben ik met jou! Ik doe er niet meer aan mee hoor en als je dit uitzendt heb je een dik probleem!"

Bekijk hier het moment in de video:

"}])