promes

Quincy Promes betrapt als hij 'woedend agenten probeert om te kopen?!' (Beelden)

Algemeenaug 25 2023, 19:53
Quincy Promes is opnieuw in het nieuws vanwege een schandaal. Hij wordt beschuldigd betrokken te zijn bij een omkopingsschandaal in Rusland. De ex-Ajax en huidig Spartak Moskou speler zou agenten hebben geprobeerd om te kopen, en daar zijn zelfs beelden van.

Quincy Promes op politiebureau

Quincy is te zien als hij woedend een politiebureau binnen stapt, hij zou de agenten middels steekpenningen hebben geprobeerd te overtuigen om vrienden van hem vrij te krijgen. Russische media staan vol van dit schandaal, dat is overgenomen in de rest van Europa.
Promes wilde volgens het verhaal van het Russische Mash zijn vrienden helpen, die waren aangehouden op verdenking van drugsbezit. En het land is extreem streng wat dat betreft: bezit kan jarenlang cel opleveren.

Agenten omkopen?

Promes zou hebben gegeist dat zijn vrienden werden vrijgelaten, maar de politie weigerde, daarop zou hij in woede zijn uitgebarsten. Hij zou de agenten zelfs geld hebben aangeboden om mee te werken. Mash meldt dat geld nooit is betaald, maar de vrienden Quincy zijn wel vrijgelaten.
De speler kan nu strafrechtelijk vervolgd worden voor dit incident met als reden het proberen om te kopen van politie. Zijn club Spartak Moskou heeft inmiddels gereageerd. Volgens de club zou hij 'niks illegaals' hebben gedaan.

Bekijk hier de video

Via AD, Youtube, Twitter