thijs romer

'Thijs Römer had nog een derde geheime "relatie"'?! (Bewijs)

Algemeenjun 02 2023, 9:49
Thijs Römer kreeg gaf onlangs toe naast het seksueel grensoverschrijdende gedrag naar minderjarigen, ook een buitenechtelijke affaire te hebben gehad. De man van zijn minnares was een goede vriend, maar is dat nu terecht niet meer. Volgend Yvonne Coldeweijer staan ze op het punt om te gaan scheiden.

Thijs Römer en Igone gaan scheiden

Begin dit jaar liet Igone weten niet meer met Thijs Römer verder te willen. "Met een zwaar hart heb ik besloten mijn liefdesrelatie met Thijs te beëindigen", zei ze. Dit bericht kwam nadat zijn vonnis bekend werd gemaakt. Bovendien vertelde hij Igone na de rechtszaak eerlijk over het vreemdgaan, niet een maar twee keer.

Noor en Thijs

De affaire tussen Thijs en Noor kwam naar buiten nadat een spion een thuiswedstrijd bijwoonde. Ze zegt het fantastisch te vinden en hoopt dat Noor bij hum intrekt.
Ook Noor aka Queen of Jetlags, biechtte de affaire op tegen haar man. ,,Zij heeft dit in tranen aan hem opgebiecht en gezegd dat het eenmalig was en dat ze er enorm veel spijt van heeft”, meldde Coldeweijer eerder al. ,,Hij voelt zich wel bedrogen, maar hij gelooft haar dat het eenmalig was en hij geeft de ander er de schuld van.”

Bekijk hier de beelden:

screenshot 21 8 2023 09 14 13
Bron: Instagram