ontwerp zonder titel 6 20

Vonneke Bonneke krijgt docu over gelekte foto’s zonder kleren toen ze 15 was (Beeld)

Algemeenaug 30 2023, 12:45
Een klasgenoot van Vonneke Bonneke verspreidde haar foto’s zonder kleren op de middelbare school. Vonneke heeft de verspreider toendertijd gestoken met een schaar in zijn arm. Ze moest naar de gevangenis en van school af. Nu komt er een docu over dit incident.

‘Vonneke Exposed’

Influencer Vonneke Bonneke is 15 jaar als een klasgenoot expliciete foto's van haar verspreidt op hun middelbare school. De foto's had Vonneke in vertrouwen gestuurd aan een jongen op wie ze verliefd was. Wanneer ze krijgt te horen dat haar foto’s zijn exposed is ze meteen doodsbang. Ze is het meest bang voor de reactie van haar vader die haar heel beschermend probeert op te voeden. Ze weet uit onmacht niet wat ze moet doen en pakt een schaar en steekt de verspreider van de foto's in zijn arm.

Vier dagen in de gevangenis

Ze belandt vier dagen in de gevangenis, moet van school af, verliest vriendschappen en krijgt maandenlang huisarrest. Inmiddels is ze een bekende influencer, actrice en artiest. In deze documentaire onderzoekt ze, tien jaar na het incident, hoe alles zo ver heeft kunnen komen.
‘Vonneke Exposed’ is vanaf woensdag 8 november te streamen bij BNNVARA op NPO Start.

Opgepakt

Vonneke maakte vorig jaar ook iets heftigs mee: ze werd hardhandig opgepakt terwijl ze reed in een dikke Audi RS Q3. Ze vertelt haar verhaal en laat verwondingen zien. Vonneke was op weg terug van Parijs, echter in de snelle Audi RS met een Duits kenteken. Ze werd daardoor aangehouden, en dat verliep niet vriendelijk. De influencer laat haar verwondingen aan haar lippen zien, ze moest overnachten in een politie cel. Vonneke verklaarde dat de agent haar als eerste pijn deed en haar veel te ruw aanpakte, wat volgens haar helemaal niet nodig was. Vervolgens werd ze boos en liet aan de agent weten hoe zij erover dacht. “Die man ging keihard aan die boeien trekken waardoor ik pijn kreeg. Hij kan het niet hebben dat een donkere vrouw als ik zo een auto kan rijden”

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram, BNNNVARA, Rapnieuwstv