ontwerp zonder titel 3 28

Vriend kan vriendin maar niet stoppen als ze volledig tekeer gaat tegen groep Duitsers!

Algemeenjul 13 2023, 14:45
In een trein in New York gaat een dame helemaal los tegen een paar Duitse toeristen. Waarom? Dat is niet duidelijk, maar ze is in ieder geval woedend. Het is allemaal gefilmd zoals dat tegenwoordig met veel incidenten gebeurd.

Gaat de verkeerde kant op

Haar vriend met het petje op doet een poging om de situatie op te lossen, maar zijn vriendin luistert daar niet naar. Hij probeert uit te leggen dat er eigenlijk helemaal niks aan de hand is, maar dat wil ze maar niet geloven. Ze blijft schelden, schreeuwen, intimideren en het blijft maar door en doorgaan. Vervolgens gaat het de verkeerde kant op als ze roept "F...ing immigrants".

Vastgehouden door haar vriend

Ze roept later ook nog iets "racistisch" namelijk dat de Duitse toeristen het land moet verlaten. Uiteindelijk heeft haar vriend haar vastgehouden en is het weer rustig in de trein.

Baan kwijt door incident

Brianna Pinnix, de dame in kwestie, is haar baan verloren nadat de video het hele internet overging. Haar werkgever Capital RX heeft de video gezien en besloot om de 30-jarige Brianna te ontslaan.

"Meest racistische man van de VS"

Thomas Robb is volgens veel mensen de meest racistische man van de Verenigde Staten. Je zal zijn naam niet kennen, maar je kent de organisatie waar hij leider van is: de Ku Klux Klan. Een Britse Youtuber van de BBC zoekt Thomas Robb op en weet hem zelfs voor de gek te houden.

Bekijk hier de beelden

Bron: Tiktok, DB