screenshot 30 7 2023 17 54 44

Woeste Cardi B gooit microfoon tegen hoofd "drankgooier" uit publiek (video)

Algemeenmei 26 2023, 16:13
Cardi B stond op te treden bij een festival toen een bezoeker het in hun hoofd haalde drank naar haar te gooien. Deze persoon heeft het direct geweten en kon rekenen op een microfoon naar het hoofd. Op meerdere video's kun je zien hoe de rapper geen seconde twijfelt en keihard haar microfoon naar de drankgooier gooit.

Cardi B gooit mic

Tijdens een openluchtshow in Las Vegas speelt Cardi B haar grote hit Bodak Yellow. Iemand uit het publiek neemt het minder wijze besluit hun restje drank naar de artiest te gooien. Cardi onderneemt gelijk actie en gooit haar microfoon richting het hoofd van de bezoeker. Het lijkt erop dat deze ook met een flinke knal de bezoeker raakt. Hierna snelt diegene weg voor beveiliging.
Het is overigens niet de eerste keer en vast niet de laatste dat Cardi publiekelijk in fysieke incidenten verstrikt raakt. Ze heeft regelmatig ruzie en deinst er nooit voor terug zich uit te spreken en terug te slaan.
Het viel veel mensen op dat je Cardi B's stem nog steeds duidelijk kon horen, ook al had ze zelf geen microfoon meer. Veel rappers treden op over een band met hun eigen stem heen, maar door dit incident lag het er extra dik bovenop.

Cardi B in reeks gebeurtenissen

De laatste tijd gebeuren er steeds vaker rare dingen tijdens live-optredens van artiesten. Zo kreeg zangeres Bebe Rexha een telefoon tegen haar gezicht gegooid. Ook Pink kreeg laatst iets heel opmerkelijks op haar podium gegooid. Een zak met de as van iemands moeder. De zangeres was in shock. Ook Lil Nas X en Harry Styles moesten hun shows stilleggen omdat fans dingen naar ze toe hadden gegooid.

Bekijk hier de video

screenshot 30 7 2023 13 09 32
screenshot 30 7 2023 13 09 14
Bron: Instagram
"}])