screenshot 2 8 2021 12 24 46

'Wat het vermogen is van Alex Soze?!'

Algemeenmei 25 2023, 10:32
Alex Soze staat bekend om zijn spraakmakende content en heeft zo nu en dan een akkefietje met anderen op social media. Maar de grote vraag, wat heeft hij op zijn rekening staan? Hij zou namelijk aardig hebben verdient met vloggen.

Webshop

Jan Roos van Roddelpraat heeft even eigen onderzoek gedaan. Alex Soze kennen we vooral van het zijn levensmotto 'Alles kan kapot'. De vlogger heeft dit weten om te zetten in een bedrijf. Hij is namelijk een webshop gestart, waar hij kleding met deze tekst verkoopt. Volgens Jan, heeft hij zijn vermogen grotendeels hieraan te danken.
afbeelding axed 28 1024x555

Vermogen

Zijn vermogen wordt geschat rond 5 miljoen zijn. Dit zou hij deels met zijn webshop hebben verdiend. Het maandelijks bedrag is niet duidelijk. De internet sensatie heeft wel zijn zakken weten te vullen met zijn act.

Uitdaging Kosso

De vlogger daagde Kosso eerder uit voor een wedstrijd bij Boxing Influencers in de ring. De twee kregen een akkefietje via social media nadat Kosso aangaf dat hij was beroofd op Marbella. De 27-jarige ondernemer heeft de uitdaging aangenomen en wilt de ring in voor een bedrag van €100.000 euro.
Alex heeft daarnaast nog een bizar voorstel gedaan. Mocht hij de wedstrijd winnen, dan zou Kosso zijn aandelen, zijn auto en spaarrekening mogen.

Bekijk hier de video

Bron: Kijk.nl, Roddelpraat
"}])