screenshot 13 9 2023 16 05 45

Yvonne: "Jan Smit ging vreemd met Bridget, Maan en Op1 presentatrice Welmoed"

Algemeenjun 13 2023, 13:15
Een paar hele spannende juice geruchten gaan rond over Jan Smit. Hij zou volgens de spionnen van Yvonne niet alleen een affaire hebben gehad met zijn danseres, maar ook met een aantal bekende dames, Maan, Bridget Maasland en Op1-presentatrice Welmoed Sijtsma.

Jan Smit ging vreemd?

Deze onthullingen komen uiteraard weer van juice koningin Yvonne Coldeweijer en haar spionnen, dit keer uit Volendam. Er zou volgens deze spionnen uit de bekende stad veel spannends gebeuren: ze had eerder namelijk al juice over Jan Dulles en Nick Schilder en nu dus ook Jan Smit.

Welmoed?

Over de vermeende affaire met Welmoed Sijtsma zegt de bron: "Vier jaar geleden deden ze samen mee aan het programma De IJzersterkste . Welmoed had al honderd jaar verkering met haar high school lover , maar blijkbaar was het vlammetje al een tijdje uitgedoofd. Jan en Welmoed trainden zeer intensief voor het schaatsprogramma, maar ook privé werd er een flinke scheve schaats gereden…” Jan kreeg echter een burn-out en Yvonne vindt dat verdacht: "En maakte Welmoed het tegelijkertijd uit met haar vriend…”

Bridget?

Maar volgens de spion bleef het daar niet bij: Jan zou ook vreemdgegaan zijn met Bridget Maasland. ,,Drie keer raden met wie hij jaren geleden stond te tongen op de boulevard van Ibiza na opnames van De Zomer Voorbij ? Bridget. Onze Bridget die zichzelf recentelijk op haar moral high horse heeft gehesen, pleurt er zo weer vanaf.” aldus Yvonne.
Vervolgens: ,,Jan ging daarna overigens de plaatselijke kroeg in en toen hij daar een andere meid wilde versieren, vertelde de meid hem dat ze al een relatie had. ‘Ik ook’, zei hij, en deed daarna zijn trouwring af”

Maan?

En er is dus nog een BN'er waarmee Jan vreemdgegaan zou zijn volgens de spion van Yvonne: Maan. De affaire zou zelfs gezorgd hebben voor een breuk tussen Jan en Liza. ,,Omdat zij erachter was gekomen dat Jan was vreemdgegaan met Maan. Het hele dorp schijnt dit ook te weten."

Bekijk hier de onthullingen

jan5
jan
jan2
jan3
jan4
Bron: Yvonne, Instagram, DenD