screenshot 22 6 2023 12 05 23

Zo is het om één dag de vriend van Monica Geuze te zijn (video)

Algemeenmrt 22 2023, 10:06
De vriend van Monica Geuze voor een dag: wie zou dat nou niet willen proberen? Vlogger Stefan De Vries is bevriend met haar en kreeg haar zo ver o m in te stemmen om 24 uur zijn vriendin te spelen. Hij maakt er uiteraard een YouTube video over en om eerlijk te zijn is die best wel grappig om te kijken.

Vriend van Monica voor een dag

Hij zou natuurlijk geen echte youtuber zijn als hij niet ook een lijstje met "geheime" challenges had die hij gedurende de dag moet voltooien. Zo moet hij onder andere Mo een cadeautje en drie complimentjes geven en haar zover krijgen hem te knuffelen, een kus te geven en een foto met hem te posten.
De 24-uurs vriend van Monica begint zijn dag met een goede binnenkomer door haar gelijk een cadeautje te geven. Ookal is het een item op zijn checklist, waar Mo overigens niets van weet, ze vindt het erg leuk en geeft hem een knuffel. Dat betekent voor Stefan gelijk al twee challenges behaald.

Challenges voor de vriend van Monica

Vervolgens gaan ze op pad, want zoals het een goed vriendje betaamt heeft Stefan een leuke, zomerse activiteit gepland: waterfietsen. Hier kun je merken dat Stefan en Mo elkaar al redelijk goed kennen, want hij trekt een fles champagne tevoorschijn en die bezorgt hem een dikke smakkerd. Dat is alweer een challenge die hij kan afvinken.
Voor het avondeten oppert de youtuber dat hij kip tandori kan maken, maar dat ziet Monica niet zitten. Hier komt Stefan erachter dat je als vriend van Monica vooral zo min mogelijk tegengas moet geven. Monica geeft als opties een vispasta of een luxe tonijnbroodje. Stefan kiest de pasta.

TikTok

Als Monica tijdens het koken een TikTok opneemt met haar en Stefan erin, kan zijn geluk niet op. Een TikTok posten is natuurlijk nog beter dan een foto! Ze eten samen gezellig hun gekokkerelde maaltje op en dan komen de vrienden van Stefan langs. Ze chillen met z'n allen nog lekker op de bank voordat Mo moe is en naar bed wil. Ze maken nog even wat suggestieve grapjes voor de video en dan gaan de lichten uit.
Of dit ook echt een realistische weergave is van hoe het zou zijn om met een van de grootste influencers van Nederland een relatie te hebben, zal wel meevallen. Maar grappig is de video wel.

Bekijk de beelden hieronder:

Bron: YouTube