ontwerp zonder titel 6 censored 6

Zus van Gio reageert op familie 'ruzie' met Jade Anna "Ik vind dit erg jammer!" (Beeld)

Algemeensep 16 2023, 12:20
De familie van Gio reageerde onlangs op de breuk tussen Gio en Jade Anna. Het leek erop dat er een ruzie zou zijn tussen de familie met Jade Anna. Jade heeft namelijk de gehele familie Latooy ontvolgd op Instagram. Nu heeft de zus van Gio gereageerd op een mogelijke 'ruzie'.

Familie van Gio reageert op de break up met Jade Anna

De breuk tussen Gio en Jade Anna was dagenlang trending op alle sociale media platformen. De zus van Gio, Melanie Latooy reageert nu voor het eerst op alle commotie. Melanie reageert als volgt op een vraag in haar Instagram story: "Naar mijn idee zat/zit alles goed tussen ons en is er voor zover ik weet geen ruzie tussen ons. Ik denk nog steeds hetzelfde over haar als dat ik altijd heb gedaan, we konden het goed met elkaar vinden en hebben samen veel leuke dingen gedaan."
Ook laten ze weten wat ze ervan vindt dat Jade Anna haar heeft ontvolgd: "Ik heb echt geen flauw idee wat de reden hiervoor is geweest en ik vind het dan ook erg jammer".

Tante van Gio sneert naar Jade Anna

Lynn ging langs bij de familie van Gio en zijn tante plaatste vervolgens een story over zijn nieuwe vriendin: “Lynn is zeker een grote aanwinst voor de familie. Mooi, lief en heel erg betrokken". Dit zou volgens Juicechannel als een sneer zijn geweest voor Jade Anna.

Jade ontvolgd de hele familie Latooy

Juicechannel schrijft het volgende over de situatie: “Jade lijkt na de zoveelste sneer vanuit Gio en zijn Familie er helemaal klaar mee te zijn. Nadat ze hem vrijdag al had ontvolgd heeft ze nu ook de rest van de Latooys ontvolgd". Jade heeft ook al haar foto’s met haar ex Gio verwijderd.
Volgers vergelijken de situatie met de breuk tussen en Gio en Juultje, en menen: “Waarom krijg ik het idee dat soort Juultje praktijken worden? Want toen het tussen hun uit ging, kwamen haar familie ineens zeggen dat het een arrogante dame is. En nu wordt Jade heel erg omlaag gedrukt.”

Bekijk hier de beelden

juicechannel 3236804883347864905 576x1024
juicechannel 3236812481185778445 576x1024
Bron: Instagram, Juicechannel