marcoborsato1

Marco Borsato na tijden weer gespot in het openbaar, met nieuwe blonde vriendin? (Beeld)

Entertainmentmei 13, 12:06
Het is al een tijdje stil rondom Marco Borsato. Sinds de Voice-schandaal is hij nergens meer in de media verschenen en het scheen volgens zijn moeder zelfs niet goed te gaan met hem. Ondertussen is er een teken van leven, want hij is gespot in zijn boot met een blonde dame.

Blonde dame

Volgens de moeder van Marco Borsato brengt hij vele uren door in de keuken en achter de bbq. Eerder publiceerde Story al foto's van hem wat hij veel voller dan voorheen was. Maar ook het bbq-en gaat natuurlijk na een tijdje vervelen, en met het lekkere weer kan je ook naar buiten. Alleen in het geval van Marco, kan dat niet zomaar. Hij is niet alleen gespot. Een oplettende bron heeft Marco gespot met een blonde dame in zijn boot en stuurde de foto door naar een juicekanaal.
marco1

Boot

Marco schijnt op pad te zijn geweest met Denise Boekhoff. Een blonde dame die vaker om hem heen gezien wordt. Volgens RealityFBI heeft de zanger namelijk eerder met haar gedate, nog voordat Leontien in beeld kwam. Ze waren op pad met de boot en er waren ook nog twee kinderen bij. Waarschijnlijk waren dat haar kinderen wordt gezegd.

Media

Eerder sprak Waylon al zijn mond voorbij tegenover Yvonne Coldeweijer over Marco Borsato. ''Ik ga vanavond een aantal audiofragmenten delen van Waylon aan de telefoon met mij. Hij vertelt mij veel te veel,'' schrijft Yvonne op Instagram, verwijzend naar de content achter haar betaalmuur. ''Hij zegt dat hij weet wat Marco heeft gedaan met Maan.'' Daarnaast plaatst Yvonne een alarmerende emoji: de aubergine. We weten allemaal wat daarmee bedoelt wordt.
marcoborsato2 scaled 1 1024x576

Marco

Story heeft eerder foto's van de zanger gepubliceerd waarop een hele metamorfose was te zien. Op de foto ziet hij er voller uit dan voorheen. De foto's gaan inmiddels het hele internet over. Het zal voor zijn fans misschien even wennen zijn om hun idool in een ander postuur te zien.
Bron: Instagram RealityFBI, Story