1

Rico Verhoeven's ex Jacky haalt opnieuw keihard uit! (Beeld)

Entertainmentmei 07, 10:16
De ex van Rico Verhoeven, Jacky zou volgens verschilende roddelkanalen opnieuw hebben uitgehaald naar de kickbokser. Ze vertelt wat ze echt van hem vindt en dat gaat inmiddels viraal.

De ex van Rico Verhoeven haalt uit

Jack Duchenne zou opnieuw hebben uitgehaald naar Rico. Op Instagram story heeft ze een quote geplaatst die voor vraagtekens zorgt: "Een kind vraagt aan zijn vader: ‘Wat is een man?’ De vader zegt: ‘Een man is iemand die verantwoordelijk is voor zijn familie en voor ze zorgt. Het kind zegt: ‘Ik hoop dat ik op een dag een man word, net zoals mama" deelt ze.
Volgens het bekende roddelkanaal, Juicechannel haalt ze met deze quote uit naar Rico omdat ze samen drie kinderen hebben. Het roddelkanaal schrijft: "Rico Verhoeven was gisteravond te zien bij het programma van Art Rooijakkers. Zijn ex-vriendin Jacky heeft nu weer een quote gedeeld die op Rico slaat”. Het kanaal vindt het opvallend dat Jacky alleen maar quotes zou delen als hij op tv verschijnt: "Het valt ons wel op dat als Rico op tv is geweest, Jacky van dit soort quotes gaat delen.”

Rico Verhoeven openhartig over scheiding

Rico vertelt dat hij de scheiding als een groot verlies heeft ervaren: "Het voelt gewoon aan als verlies. Het is iets wat ik zelf heb meegemaakt en wat ik mijn kinderen wilde besparen. De impact die het op de kinderen heeft" vertelt hij in Rooijakkers over de vloer.
Hij vindt het lastig vindt voor zijn kinderen: "Ze vinden het moeilijk, want ze houden natuurlijk van papa en van mama. Zij hoeven die keuze ook helemaal niet te maken, maar zij hebben wel dat gevoel. Dat is lastig.”

Jacky haalde eerder uit naar Rico

Onlangs liet ze duidelijk weten dat ze haar eigen geld verdient. Ze deelde op haar Instagram: "Verder!!!! Heb ik 2 fulltime banen gehad zodat Rico gewoon alleen maar hoefde te vechten. Oh ja, hij stond af en toe een keer bij zijn vader aan de deur te portieren en verdiende €1500 voor een wedstrijd 4x per jaar!” Ze benadrukt dat ze alles heeft opgegeven voor de carriere van Rico. Vervolgens noemt ze zijn boek wel fantastisch, maar sneert ze ook naar hem: " Als je zijn fantastische boek hebt gelezen zegt hij ook meerdere malen dat hij niet zo ver zou komen als ik er niet zou zijn”.
schermafbeelding 2024 05 07 om 103440
schermafbeelding 2024 05 07 om 103500
Bron: Instagram, DenD, Juicechannel