dusan tadix

Bewijs gelekt dat Tadic Ajax gaat verlaten?!  (Foto)

Algemeenjun 14 2023, 7:37
Dusan Tadic zou volgens bronnen bezig zijn met het ontbinden van zijn contract bij Ajax. De aanvoerder zou al enige tijd ontevreden zijn over het niveau bij de club. Afgelopen woensdag miste hij al een training vanwege privéredenen. Een vriend onthult nu mogelijk dat hij vertrekt.

Vertrek

Op social media plaatst een vriend van de aanvoerder, een opmerkelijk bericht onder een foto. Juicekanaal Realityfbi heeft het vermoeden dat Tadic is vertrokken bij Ajax. "Niets zal meer hetzelfde zijn", luidt de caption. Hij plaatst ook het nummer 'One Love' van Bob Marley. Dit nummer staat bekend bij de club.
Meerdere fans hebben het idee dat er wordt gehint naar, een mogelijk vertrek bij de club. "Dit wordt een drama voor Ajax", reageert een fan. "Dat hij niet blijft", laat de vriend weten.
screenshot 2023 07 14 at 093404 1024x610

Geen trainingen

Er gaan geruchten rond dat Tadic niet kwam opdagen bij trainingen vanwege zijn ontevredenheid. Donderdag verscheen de aanvoerder van Ajax en zijn zakenwaarnemer Milos Malenovic voor een gesprek met directeur Sven Mislintat. Mogelijk zou er toch sprake zijn van een contractontbinding.
Er gaan al langer tijd geruchten rond over zijn vertrek. Journalist Gökmen Özcan laat weten, dat hij is aangeboden bij Besiktas.

Bekijk hier de video

img 20230714 040619 664x1024
Bron: Instagram, Kijk.nl
"}])