jutta jake

Moeder Jake Paul betrapt hem en Jutta in bad! (beelden)

Algemeenapr 18 2023, 8:58
De moeder van Jake Paul betrapte hem en Jutta in bad in de tuin. Ze liep filmend op de tortelduifjes af terwijl ze in een ijsbad lagen. We weten allemaal dat Jake natuurlijk al een paar keer naar Nederland kwam op Jutta te zien. Nu is onze schaatskampioene op bezoek bij haar schoonfamilie in Amerika.

Moeder Jake Paul

Pam Stepnick de moeder van Logan en Jake Paul heeft een eigen YouTubekanaal waar ze "vlogmom" heet. De mannen hebben het influencen dus niet van een vreemde... Ook dit momentje ziet ze natuurlijk als de uitgelezen kans om wat views te pakken. Ze plaatste het filmpje van haar zoon en schoondochter in bad op haar Instagramstory.

IJsbad

Jutta en Jake liggen lekker over elkaar heen gevouwen in een ijsbad. "Wat zijn jullie aan het doen?", vraagt ze terwijl ze op ze afloopt. "Oh kijk ze in een ijsbad!", roept ze uit.
Jake ziet er niet bepaald relaxt uit in het ijsbad, maar ook Jutta, koningin van het ijs, heeft het er moeilijk mee. "Ik ben blij dat ik het niet ben", zegt de vlogmoeke. De twee zijn ietwat geobsedeerd met hun fysieke gezondheid, dus dit hoort er dan ook bij.

Wildernis

De moeder van Jake vertelt overigens ook op haar Instagram story dat ze met z'n vijfjes (Jake, Jutta, Logan en zijn vriendin Nina), de wildernis in gaan. In Amerikaanse natuurgebieden zullen ze gaan kajakken en speervissen.

Bekijk hier de beelden:

screenshot 20 6 2023 10 29 11
screenshot 20 6 2023 10 29 34
screenshot 20 6 2023 10 29 55
screenshot 20 6 2023 10 29 23
Bron: Instagram