screenshot 04 05 2023 15 00 38

Monica Geuze "knus" gespot met mogelijk nieuwe vlam! (beeld)

Algemeenmei 19 2023, 8:18
Monica Geuze en haar liefdesleven blijven natuurlijk een heel belangrijk onderwerp voor ons. Een tijd lang hadden we met z'n allen het vermoeden dat er iets opbloeide tussen haar en Rijk Hofman. Nu lijkt het daarentegen zo dat ze toch liever haar tijd besteed met iemand die een heel stuk langer is...

Monica Geuze met...?

Een kleine twee weken geleden deelde YouTube Stefan de vries een vlog waarin hij 24 uur lang mocht doen alsof hij het vriendje van de enige echte Mo was. De dag zat vol challenges en schattige momentjes. Er leek zelfs een beetje oprechte chemie tussen de twee te ontstaan.

Spotje voor Durex

Sindsdien wordt op het internet heftig gespeculeerd of er een eind kwam aan Monica en Rijk. Of de Hofman plaats heeft moeten maken voor Stefan, is natuurlijk de vraag. Vandaag werden Monica Geuze en Stefan de Vries weer samen gespot terwijl ze heel innig tegen elkaar aan gekleefd zaten op een kleedje. Ze kijken elkaar heimelijk verliefd aan en lijken bijna een soort reclame spotje voor Durex.
Het zal voorlopig waarschijnlijk nog even bij speculeren moeten blijven, want bevredigend antwoord op vragen over haar liefdesleven geeft Mo zelden. Dat maakt het natuurlijk ook zo spannend en interessant.

Bekijk hier de beelden:

screenshot 1 7 2023 09 57 47
BRON: Instagram