screenshot 11 8 2023 16 52 24

Nieuwe details bekend gevecht Elon Musk en Mark Zuckerberg

Algemeenjun 11 2023, 14:57
Elon Musk zegt dat de strijd met Mark Zuckerberg officieel vast staat. Hij kondigde vrijdag aan dat de miljardairsruzie helemaal klaar is om plaats te vinden op "een epische locatie". Hoewel hij eraan toevoegde dat de twee pas over een tijdje tegenover elkaar zullen staan. Dit omdat hij eerst een kleine operatie nodig heeft.
Musk deed deze onthullingen in een reeks tweets vroeg in de ochtend. Hierin legde hij uit dat hij en Zuck zojuist een heleboel details over hun aanstaande krachtmeting vastlegden.

Elon Musk onthult details

Ten eerste zei de Tesla-baas dat Dana White en de UFC het gevecht niet langer organiseren. Hij zei dat het nu allemaal "onder het beheer zal vallen van mijn stichting en die van Zuck."
Hij zei ook dat ze na recente gesprekken met de premier van Italië en de minister van Cultuur het erover eens waren dat de wedstrijd op Italiaanse bodem zal plaatsvinden. Het is echter onduidelijk of dat betekent dat het in het Colosseum in Rome zal zijn - zoals al maanden de ronde doet - of ergens anders.
Over hoe we dit epische gevecht kunnen bekijken, zei hij dat ze het live zullen streamen op X en Meta... Bovendien zal "alles in het camerakader het oude Rome zijn, dus helemaal niets moderns."
Tot slot tweette Elon Musk dat alle winst van het gevecht naar veteranen zal gaan: "Alles dat zal gebeuren, zal respect tonen voor het verleden en heden van Italië," voegde Musk eraan toe.
De exacte datum van de gevechtsavond is nog onbekend. Musk zei dat hij wat meer tijd nodig heeft om zich voor te bereiden, omdat hij binnenkort een operatie moet ondergaan om een probleem met zijn schouderblad te verhelpen. "Het herstel zal slechts een paar maanden duren," benadrukte hij.
Tot nu toe hebben Zuckerberg noch White publiekelijk gereageerd op de tweets van Musk.

Bekijk hier de beelden:

Bron: Twitter