screenshot 25 07 2023 22 27 53

Yvonne onthult welke TV BN'er het zou hebben gedaan in bezemkast met collega (beeld)

Algemeenmei 25 2023, 12:37
Een BN'er die bij Shownieuws werkte zou volgens Airen Mylene, die daar zelf ook werkt, met een ander persoon een schoonmaakkast onveilig hebben gemaakt. Dit vertelde ze zo'n twee maanden geleden. Ze zei destijds dat het om twee collega's van haar ging. Die zouden een spannend avontuurtje hebben gehad. Over wie dat ging, wist toen nog niemand. Vandaag komen we erachter...
Zowel collega's Patty Brard en Dyantha Brooks reageerden erg beledigd dat zij het zeker niet waren. Even dacht iedereen dat het zou gaan om Tooske. Yvonne kwam er uiteindelijk achter, hoe kan het ook anders, dat het een andere BN'er was.. volgens haar zou het Shownieuws Bram Moszkowicz zijn geweest.

Dit is de BN'er

Op haar story schrijft ze: "OMG jongens. Ik ben er eindelijk achter welke presentator er nou in de kast is gedoken met een productiecollega tijdens een Shownieuws-personeelsfeestje... Maar het hele team van Shownieuws weet natuurlijk al lang om wie het écht gaat (vele crewleden waren hier ook bij) en hielden lange tijd hun mond… Maar de onderste steen komt vandaag eindelijk boven. Ik weet wie het is…"
Ze gaat verder over de BN'er: "Bram is natuurlijk ook van het level ‘presentatie’, aangezien hij vaste expert is in het programma. Volgens Shownieuws-spionnen heeft hij het op een personeelsfeestje met een redactrice gedaan in de kast. And everybody knows . Jongens, ik vind het zo fijn dat we nu eindelijk weer kunnen slapen ’s nachts."
"Het is geen redactrice maar een verslaggeefster. Gelukkig maar want de redactrices van Shownieuws zijn gemiddeld 20. Deze dame is al wat ouder en ze werkt ook aan zijn podcast ‘Recht in de Ogen’. Het gebeurde vorig jaar tijdens het Talpa Zomerfeest", aldus de juicekoningin.

BN'er en de juice

Bovendien zijn er juicy detail volgens Yvonne.: "Ze zijn samen de schoonmaakkast ingedoken bij de studio’s van radio 538. OMG. Bram komt dus nooit aan die kant, dus hij wist niet dat er die avond ook schoonmaaksters aan het werk waren… Schijnbaar zijn ze dus op heterdaad betrapt in de schoonmaakkast".

Bekijk hier de beelden:

screenshot 25 7 2023 13 46 59
screenshot 25 7 2023 13 47 17
screenshot 25 7 2023 13 47 43
Bron: Instagram