ontwerp zonder titel 6 1

Bruid ontdekt tijdens huwelijksnacht 'micro klein' geheim in bed "Ik voel me voorgelogen"

Algemeenjul 19 2023, 9:37
Je trouwdag zou de mooiste dag van je leven moeten zijn en je huwelijksnacht het hoogtepunt. Dit bleek niet het geval te zijn voor een bruid die vol verbazing ontdekte dat haar kersverse echtgenoot een 'klein' geheim met zich meedroeg waar zij nog niets van wist.

Gewacht tot huwelijksnacht om intiem te zijn

De 27-jarige vrouw deelde haar schok in een Reddit-bericht, waarin ze uitlegde dat zij en haar 32-jarige partner pas een jaar samen waren toen ze de beslissing namen om te trouwen en dat ze tot hun huwelijksnacht hadden gewacht met intiem te worden."

Terughoudend om het bed te delen

De bruid vertelt: "Mijn man is geen religieuze man, hij zegt gewoon dat hij ‘zo ouderwets is’," schreef de bruid. "We kwamen een aantal keren dichtbij het flikflooien, maar het ging nooit ver. Ik probeerde het, maar hij stopte altijd nadat het ‘te ver’ ging.”
Ze deelde dat haar echtgenoot haar had 'verrast met een klein geslachtsdeel tijdens hun huwelijksreis'. De bruid vroeg zich af of ze van streek was omdat haar man eerder terughoudend was in samen het bed delen vanwege schaamte over zijn geslachtsdeel.

Vrouw voelt zich voorgelogen

De vrouw wil haar man niet belachelijk maken: “Ik ga hem niet belachelijk maken en eerlijk gezegd weet ik niet eens hoe ik het onderwerp zal aansnijden,” vertelde ze. Ze deed destijds 'gewoon alsof er niets ongewoons aan de hand was'. Ze benadrukt dat het voelt alsof ze is voorgelogen: “Ik weet het niet. Ik voel me een beetje voorgelogen. Alsof een halve waarheid... of iets van me werd achtergehouden. Dit was onverwacht, op z'n zachtst gezegd"

Fillers jongeheer

De Braziliaanse Israël Cassol geeft graag geld uit aan zijn uiterlijk. Hij heeft ooit in de Playboy gestaan en vergaarde daardoor bekendheid. Inmiddels heeft hij al meer dan 300.000 euro uitgegeven aan allerlei operaties. Van een biloperatie tot aan allerlei plastische chirurgische ingrepen. Dit keer gaat hij onder het mes voor wel iets heel bijzonders.
Hij vertelt: “Ik heb last van de vorm die hij heeft, het is geen phimosis (een aandoening waarbij de voorhuid van de man strak zit en zich niet terug kan trekken achter de eikel). Daarom ga ik deze penisharmonisatie laten doen “. Hij benadrukt dat hij voor zijn lichaam, stijl en haar zorgt. Daarom noemt hij zich ook wel ‘metroseksueel’. De operatie aan zijn geslachtsdeel zal voor hem veel veranderen.

Bekijk hier de beelden

Bron: Reddit, Dailymail, Unilad, Beeld: Unsplash