ontwerp zonder titel 3 13

'Steenrijke nieuwe vriend Sylvie Meis verliet deze vrouw voor Sylvie' (Beeld)

Algemeenjun 11 2023, 10:50
Afgelopen weekend werd bekend dat Sylvie Meis een nieuwe vlam heeft. De gelukkige is Wim Beelen, die goed zou zijn voor maar liefst 200 miljoen euro. Vandaag zijn er meerdere verhalen naar buiten gekomen dat Wim kort geleden zou samen geweest met een andere vrouw. Wim zou onlangs nog op zijn LinkedIn hebben gesproken over zijn vrouw.

Nieuwe vriend Sylvie Meis

Volgens het juicekanaal Realityfbi zou Wim niet getrouwd zou zijn met de vrouw. Wim zou onlangs nog op zijn LinkedIn hebben gesproken over zijn vrouw. Hij noemde haar 'mijn vrouw'. Dit staat inmiddels niet meer op zijn LinkedIn pagina. "Hij was heel lang samen met een vrouw. Maar niet getrouwd met haar.”

Welke vrouw verliet hij voor Sylvie?

Het zou gaan om Ellen die een eigen praktijk heeft voor natuurgeneeskunde. Ze zou jaren geleden in het nieuws zijn geweest vanwege een actie van Free a Girl waaraan ze meedeed. Uiteindelijk haalde ze in haar eentje een bedrag van 32.000 euro op. Door de lokale media werd ze toen gefotografeerd en op die foto's is ze met Wim te zien.

Relatie niet officieel

Sylvie woont in Hamburg en Wim in Amsterdam. Ze hebben nog niet officieel bekend gemaakt dat ze samen zijn.

Moeilijk om Sylvie te daten

Kort geleden vertelde Sylvie Meis nog hoe lastig ze het vond om te daten sinds ze uit elkaar is met Rafael van de Vaart, de vader van haar kind. Ze is vaak bang dat diegene haar alleen wil om wie ze is. ”Als je met iemand aan het flirten bent en het is zo duidelijk dat ze weten wie je bent, vraag je jezelf vaak af of dat de enige reden is dat ze interesse hebben.”

Bekijk hier de beelden

latest l
Bron: Instagram, DenD, Story, Realityfbi, AT5